Kısa Bir Cehennem Ziyareti
Sıradan bir adam olan Soren Johansson öldüğünde, kendini cehennemde bulur. Orada onu sonsuz bir umutsuzluk, işkence ve hüzün beklemektedir ama bu cehennem ona öğretilenlerden yine de çok farklıdır: Burası, yazılabilecek tüm kitapların var olduğu bir yerdir ve oradan kurtulabilmek için kendi hayatının anlatıldığı kitabı bulmak zorundadır.
Biliminsanı ve yazar Steven L. Peck, varoluşu, ölümü, sonsuzluğu sorguladığı bu metafizik romanında, Borges'in ünlü “Babil Kitaplığı” öyküsüne yeni bir yorum getiriyor ve gotik edebiyatın öncü eserlerinden biri olan Vathek'ten beri işlenen umutsuzluk ve ölümsüzlük kavramları üzerine karanlık bir anlatıya imza atıyor.
"İnanç, insan doğası ve sonsuzluğun acımasız sınırlarına dair dehşet verici bir yaklaşım."
-Dan Wells
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 100.000.000,00 TL ve üzerinde olmalıdır.
Yürürlükteki mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamalar, yemek, gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart ve hediye çeki gibi somut mal veya hizmet içermeyen ürünlere ilişkin alışverişlerde taksit uygulanamamaktadır.