İnsan ve Savaş

Stok Kodu: 594506
%25
300,00 TL 225,00 TL
Ürün Açıklaması

Asker savaşa her an hazır olmalıdır, varlık sebebi budur; ancak o kazanılamayacak hiçbir savaşa sokulmamalıdır. Yani asker savaşmak için değil, doğru zaman ve yerde savaşı kazanmak için vardır.

Siyasi karar alma sürecine dâhil edilen girdilerin önemli bir kısmı sivil uzmanlık alanlarındaki bilgi, beceri, ehliyet, liyakat ve tecrübenin yanı sıra askeri uzmanlık ile de ilgilidir. Askerlerin savunma ve güvenlik alanıyla sınırlı kalmak üzere siyasi karar alma sürecine yapacağı teklifler siyasete müdahale olarak değil, ihtisasa ilişkin olumlu bir askeri-politik öneri ve devlet aklına değerli bir katkı olarak değerlendirilmelidir.

Yazar: Ethem Büyükışık
Baskı Durumu: Satışta
Sayfa Sayısı: 440
Cilt Durumu: Ciltsiz
Kategori: Politika Siyaset
Barkod: 9786052986523
Henüz ürüne yapılan bir yorum bulunmamaktadır.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 100.000.000,00 TL ve üzerinde olmalıdır.

Yürürlükteki mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamalar, yemek, gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart ve hediye çeki gibi somut mal veya hizmet içermeyen ürünlere ilişkin alışverişlerde taksit uygulanamamaktadır.

%25
300,00 TL 225,00 TL