Dünyanın En Büyük Çiçeği
“Tepeyi tırmanmaya koyulmuş ve yukarı vardığında karşısına ne çıkmış dersiniz? Karşısında yalnızca bir çiçek varmış. Ama öyle solgun, öyle bitkinmiş ki, çocuk çiçeğe yaklaşınca kendi yorgunluğunu hatırlamış.”
Bir gün evinin yakınındaki ormanda gezintiye çıkan çocuk, tırmandığı tepede kurumak üzere olan bir çiçek görür. Onu hemen sulamak ister ama nehir çok uzaktadır. Çocuk, defalarca o uzaktaki nehre gidip gelir, küçük avcuyla çiçeğe su taşır. Akşam olunca da yorgunluktan oracıkta uyuyakalır.
Nobel ödüllü usta yazar José Saramago’nun çocuklar için kaleme aldığı bu sıcak öykü, umut ve özveriyle her şeyin üstesinden gelinebileceğini en güzel şekilde anlatıyor.
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 100.000.000,00 TL ve üzerinde olmalıdır.
Yürürlükteki mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamalar, yemek, gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart ve hediye çeki gibi somut mal veya hizmet içermeyen ürünlere ilişkin alışverişlerde taksit uygulanamamaktadır.